De voordelen van een opbergboxspring

Informatie / 1 maart 2017
Opberg boxspring

Welkom bij mijn eerste blog. Mijn naam is Jessie Beravano en ik schrijf over mijn ervaringen van gebruiksvoorwerpen binnen de woonbranche. Deze week staat de slaapkamer in de spotlights. Denk hierbij aan boxsprings, dekens, kussens, toppers en nog veel meer..

Weinig ruimte en veel spullen om op te bergen

Iedere student of beginner op de woningmarkt heeft er wel mee te maken gehad. Je hebt net een leuk huisje gevonden of een kamer/studio en deze moet praktisch maar stijlvol worden ingericht. Nu zal je wel gemerkt hebben dat de vierkante m2 van je slaapkamer dan helaas altijd kleiner zijn dan dat je zou willen. En, eenmaal de meubels op hun plek gezet te hebben, hou je te weinig ruimte over.

Halleluja, gelukkig bestaat er nu zoiets als een opbergboxspring. Want vandaag de dag willen we een boxspring die er mooi uitziet, opbergmogelijkheden biedt en die ook nog eens betaalbaar is. Ook dat was even zoeken, echter op de site van Boschbedding vond ik al deze drie factoren in twee soorten boxsprings genaamd: de “Space up boxspring” en de “boxspring met opbergruimte”. Wat mij opvalt op de site van Boschbedding is de superieure uitstraling die kenmerkend is voor een boxspring en dan ook nog eens over een opbergruimte beschikt over de volledige oppervlakte van de boxspring. Er wordt dus echt over nagedacht bij de opbergboxsprings van Boschbedding.

Video uitleg over de boxspring met opberg ruimte

In deze korte video wordt uitgelegd en getoond wat nu precies de voordelen zijn van een boxspring met opbergruimte.

Wat ook erg opvallend is zijn de zijwaartse openingen die elke opbergruimte per kant van de boxspring is gemonteerd. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met bijv. extra ruimte die lades of uitrek systemen met zich mee brengen. Nee, dit systeem gaat opwaarts de lucht in voor maximale ruimte besparing. Met zo’n degelijk slaap/opberg meubel zijn er meer mogelijkheden om van je slaapkamer meer gebruik te maken van de ruimte die beschikbaar is.

Naast de drie eerste prioriteiten van ruimte besparing, de fysieke look en de betaalbaarheid, is het slaapcomfort ook niet onbelangrijk. Je wilt namelijk niet dat die strijkplank die je zo netjes hebt opgeborgen in je boxspring voor een kronkelende achtbaan in bed zorgt. Daarom is een goede afmeting aan opbergruimte en daar bovenop een goed matras en eveneens een top-dek matras wel zo handig.

Zelf heb ik twee jonge kids van 4 en 6 jaar oud. Zoals veel ouders zullen herkennen fungeert mijn slaapkamer soms als een estafette baan, en proberen mijn kleine aapjes alles open te maken, te bespringen en valt er ook wel eens wat om. Gelukkig zit er een kinderslot op de opberg boxsprings van Boschbedding waardoor de stand omhoog vast gezet kan worden, hierdoor kunnen mijn aapjes ongedeerd weer de trap af jengelen.

Verder vind ik de voorwaarden erg prettig die staan vermeld op de website van Boschbedding. Het is namelijk niet makkelijk om een betrouwbare en deskundige leverancier te vinden van de slaapkamer benodigdheden. Het gaat namelijk niet alleen om rust, maar ook om de fysieke toestand van het lichaam waarin het zich s ‘nachts verkeerd.

  • Het beste slaap advies
  • Gratis thuis bezorgd
  • Snelle levering
  • Betalen bij aflevering
  • 90 dagen omruil garantie

De website zelf is gemakkelijk te bezoeken, is gebruik vriendelijk en bovenal betrouwbaar. Alles spreekt voor zich en er is een ruime keus aan mogelijkheden om de opbergboxspring te personaliseren. Ik raad deze boxspring dan ook aan bij mijn lezers aangezien dit wondermeubel zoveel ruimte bespaard, en al jouw persoonlijke spulletjes netjes en geordend opgeborgen kunnen worden.

Tevens als tip, wil ik graag meegeven dat een organizer doormiddel van kleine opbergdozen of bakjes perfect kunnen dienen als vervanging voor de sokken lade, ondergoed lade en het opbergen van beddengoed. Zo kun je dit grote opberg vak in de boxspring ook onderverdelen voor het opruimen van de kleinste benodigdheden.

Mijn suggestie: Neem eens een kijkje in het assortiment van Boschbedding en kijk wat een opbergboxspring voor mogelijkheden kan bieden voor jouw slaapkamer. Want één ding is mij nu duidelijk geworden. De opbergboxspring is zeker een concurrent geworden van de standaard boxspring. De kwaliteit, ligcomfort en de uitstraling doen namelijk niet meer onder aan de normale boxspring. Sterker nog de opbergruimte zorgt voor een extra functie, waardoor ik graag op dit paard zou willen wedden, mocht het een competitie zijn!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn blog te lezen, en dat jullie wat zullen hebben aan de tips en tricks die ik gegeven heb om jullie wat wijzer te maken in de wereld van slaapgenot.

Tot snel!

Veel liefs, Rene

Geef een reactie