Goedkope dekbedovertrekken

Aanbiedingen / 13 april 2017
Goedkope dekbedovertrekken

Waarom, goedkope dekbedovertrekken kopen?

Welkom bij weer een splinternieuwe blog. De dames onder ons, weten waarover ik het heb als het gaat om dekbedovertrekken. Wij als vrouwen zijn niet zo gek op wassen, echter er is één uitzondering. Want zeg nu zelf, wat is er lekkerder dan onder een schone net gewassen mooi dekbedovertrek te kunnen slapen. Ja, mijn favoriete was is toch wel het wassen van mijn dekbedovertrek.

Grote wasjes, volle wasjes!

Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de vrouwen hun dekbedovertrek gemiddeld 1,5 X verschoont per week. Dit is opvallend, aangezien dit onderzoek in 2015 uitwees 1 X per week te zijn. De mannen daarentegen verschonen hun slaapnestje niet zo vaak. Gemiddeld verschonen mannen 1,7 X per maand hun dekbedovertrek. De rede waarom de dames de lakens goed verfrissen, krijgt weer een andere wending. Het gemak van een volle was draaien geeft namelijk een goede duw richting het vaak willen verschonen van het dekbedovertrek. Iedereen weet dat vaak wassen niet ten goede komt van de stof waarvan iets gemaakt is. Daarom zijn goedkope dekbedovertrekken de juiste oplossing voor dit probleem. Bij de aanschaf van goedkope dekbedovertrekken kun je er lekker op los wassen zonder dat je X op X in shock beland of je dekbedovertrek gekrompen is.

Goedkope dekbedovertrekken

Goedkope dekbedovertrekken zijn tegenwoordig in alle soorten en maten te koop en nog een voordeel van goedkope dekbedovertrekken is dat je nog eens kunt afwisselen in uitvoering op nieuwe trends en ontwikkelingen in markt. Zo hebben jullie in één van mijn vorige blogs kunnen lezen dat een witte slaapkamer helemaal hip is. Echter zou je misschien ook wel eens willen afwisselen met verschillende stijlen binnen de slaapkamer al is dit per seizoen of per week. Met goedkope dekbedovertrekken kun je alle kanten op.

Een oud goedkoop dekbedovertrek niet weggooien!

Oude en goedkope dekbedovertrekken dienen uitstekend als groot kleed voor een zomerse picknick. Of wat dacht je als bank hoes voor in het studentenhuis. Zelfs als hondenkleed voor achterin de auto is een goedkoop dekbedovertrek geschikt. Dus… niet weggooien, maar neem er de voordelen van!

Voordelen goedkope dekbedovertrekken

  • Veel keus
  • Goedkope dekbedovertrekken zijn vriendelijk voor de portemonnee
  • Goedkope dekbedovertrekken kunnen vaak worden afgewisseld
  • Goedkope dekbedovertrekken kunnen vaak gewassen worden
  • Vaak verschonen, i.v.m. kinderen, geen probleem
  • Elke maand leuke nieuwe trendy modellen

Mijn top drie, goedkope dekbedovertrekken

Om jullie al een eindje op weg te helpen, kunnen jullie vanuit mijn top drie goedkope dekbedovertrekken inspiratie op doen of één van deze goedkope dekbedovertrekken gelijk bestellen via de link onderaan de foto.

Nr. 1. Crispy white

Zojuist heb ik het al een beetje verklapt. De witte slaapkamer is een opgekomen trend die nog wel even doorzet. Een goedkoop wit dekbedovertrek mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Er mag best wel een roesje, roesje of patroon in het goedkope dekbedovertrek zitten, zolang hij maar helemaal wit is.

Bestel direct hier via deze link: http://boschbedding.nl/accessoires/dekbedovertrek/dekbedovertrek-dorset

Nr. 2 Haal het zonnetje in huis

Licht geel is de nieuwe kleur voor de zomer. Dit zien we terug in kleding, woonstijlen en make-up. Dit geld niet voor elke kleur geel, de trend is een licht gele kleur. Deze kleur geel kan perfect gecombineerd worden met veel groen in de kamer in de vorm van planten.

Bestel direct hier via deze link: http://boschbedding.nl/accessoires/dekbedovertrek/dekbedovertrek-devon

Nr. 3 de stoere en chique look

De hotel look, die stoer en chique oogt creëer je gemakkelijk met deze goedkope dekbedovertrekken in de tint donkergrijs. Om de look compleet te maken kun je ook nog kiezen voor een donkergrijze hoeslaken.

Bestel direct hier via deze link: http://boschbedding.nl/accessoires/dekbedovertrek/dekbedovertrek-brighton

Mocht je nieuwsgierig zijn na het lezen van deze blog over goedkope dekbedovertrekken? Neem dan een kijkje op de site van Boschbedding.nl voor een overzicht van alle goedkope dekbedovertrekken. Er is veel keus, en alle dekbedden zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. Alle goedkope dekbedovertrekken zijn nu sterk afgeprijsd en nu dus nog voordeliger. Sla snel je slag zolang de voorraad strekt.

Bedankt voor het lezen van deze blog en tot van de week, bij weer een nieuwe blog!

Veel liefs,
René

Geef een reactie